Τί είναι το HotelConnect;

Το HotelConnect είναι μια υπηρεσία από την Advertek, που στοχεύει στην απελευθέρωση του ξενοδόχου από τη διαχείριση της διαδικτυακής του παρουσίας, ώστε να μπορέσει να ασχοληθεί αποτελεσματικά με το πιο σημαντικό κομμάτι του hospitality που είναι η παροχή μοναδικών εμπειριών διαμονής στους επισκέπτες.

#sell_experiences_not_rooms


 

Το Hospitality Industry είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη βιομηχανία. Οι άνθρωποι ταξιδεύουν συνεχώς είτε για λόγους αναψυχής είτε για business.

Η ανάπτυξη των O.R.S. (Online Reputation Systems) δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γράψουν για την εμπειρία διαμονής τους ενημερώνοντας ταυτόχρονα και άλλους μελλοντικούς επισκέπτες.

Είναι σημαντικό λοιπόν η διαδικτυακή σας παρουσία να ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις και να αναβαθμίζεται συνεχώς. Ο ανταγωνισμός αυξάνεται ραγδαία όπως και οι απαιτήσεις των επισκεπτών σας.

Είναι απαραίτητο για κάθε ξενοδόχο να διοχετεύσει τον περιορισμένο χρόνο του σε πραγματικές ανάγκες υπηρετώντας το πιο σημαντικό κομμάτι του hospitality, που δεν είναι άλλο από την παροχή μοναδικών εμπειριών διαμονής στους επισκέπτες τους ώστε αυτοί να θέλουν να τη μοιραστούν στα κοινωνικά δίκτυα και στα meta search engines (π.χ. Booking, Trip Advisor κτλ.).


Εμείς διαχειριζόμαστε εξ’ολοκλήρου τη διαδικτυακή σας παρουσία. Εσείς ασχοληθείτε με το να δώσετε στους επισκέπτες σας μια μοναδική εμπειρία διαμονής!